Спестявам до 70% от разхода на гориво на колата

Тази иновативна технология е ключът към спестяването на гориво и пари...

Fuel Sharp Saver грабна вниманието ми още в първия момент, когато видях реклaмата му. В такава икономика продукт като този може да промени живота на всеки. Особено щом говорим за цените на бензина. Изглежда че всяко лято цените на бензина стигат нови висини. В сравнение с преди 3 години са стигнали абсурдни числа. По тази причина ако видя нещо, което ми обещава да ми спести гориво само като го включа в таблото, съм силно впечатлен. Но дали наистина  Fuel Sharp Saver  е нещо, което си струва или е продукт, който можете да подминете? Името ми Кирил Петров и най-голямата ми страст са колите. Животът ми е свързан с основно с тях. Особено с моята гордост - Opel Astra 2.0 OPC. Тя е много важна за мен и всяка свободна минута е свързана с нея.

Fuel Sharp Saver е на цена, която е достъпна за всички. Спестявайки 70% от разхода на гориво, бързо ще успеете да си възвърнете инвестираната в Fuel Sharp Saver сума и след това всичко са чисти спестявания. Вбесявам се като видя как надуват цените на бензина! Абсурдно е да не мога да се отдам на хобито си, защото зареждането на колата ми излиза твърде скъпо. Бях стигнал до там, че обмислях не само да карам колата си по-малко, но се чудех дали да не я продам. Но няма да допусна това! Колата ми е моето хоби, моето забавление и бих направил всичко, за да я задържа...

Ако някой продукт е истински, искам да знам. Защото ми омръзна да давам пари на монополисти, които и без това са безумно богати. Омръзна да съм зависим от хора, които забогатяват за сметка на обикновения човек. Омръзна ми да се чудя кога да се кача на колата и кога да ходя пеша, защото зареждането ми излиза твърде скъпо. Няма да се колебая. Ще намеря начин. Колата ми е всичко за мен. Всяка стотинка, която успея да спестя отива за нея. Грижа се за нея все едно е човек и искам най-доброто за нея.

На пазара има много продукти, които твърдяха, че ще ми спестят пари, но един от тях – Fuel Sharp Saver, ми вдъхна доверие и реших да го пробвам. Начинът, по който работи не е никакво чудо, а чисто и просто иновативна технология, която се тества от години, а вече навлезе и в масовото производство. Например Мазда от 2012 година произвеждат колите си със IEloop система. Тя осигурява електрически баланс на колата при често спиране и потегляне, което намалява разхода на гориво. По-старите коли обаче не са с такава система и Fuel Sharp Saver им осигурява това постоянно и непроменливо подържане на електрическите имппулси от и към двигателя. Реших да видя дали ще подейства и за моята кола...

Оценката – моят тест...

Дойде време за моят собствен тест – да видя дали Fuel Sharp Saver наистина работи. Поръчах го онлайн и поръчката дойде след 3 дни. Fuel Sharp Saver е на цена, която е достъпна за всички. Спестявайки 70% от разхода на гориво, бързо ще успеете да си възвърнете инвестираната в Fuel Sharp Saver сума и след това всичко са чисти спестявания. Също така имате гаранция за качество, така че ако имате някакъв проблем с уреда, той ще бъде заменен с нов. Уважавам тази бързина, защото не обичам да си губя времето в чакане. Също така получих 40% отстъпка и безплатна доставка. Този производител знае как да печели клиенти.

Fuel Sharp Saver е като USB и го включих в адаптера за запалката. Лесно и няма нужда от инсталации. Всеки може да го направи и няма нужда да сте брилянтни техници, за да се справите. Този продукт е идеален за хора, които искат да спестят пари, да подобрят мощността на колата и не искат да си цапат ръцете. А и съм впечатлен, защото по този начин не се обвързваш с фирмата за техници, инсталация и т.н., което знаем, че много фирми правят, за да изкарат повече пари.

След като включих Fuel Sharp Saver, наблюдавах колата си в продължение на една седмица. Познавам я и знам много добре как се държи, така че търсех подобрение във всеки аспект. Включих Fuel Sharp Saver и просто карах. Изключвах го вечер, когато спирах да карам колата, но през деня го оставях включен.

Колата ми се движеше по-добре от всякога. Беше стабилна, по-тиха от обикновено и най-важното – харчеше доста по-малко гориво. Карах две седмици със същото количество гориво, с което обикновено карам една. Ако трябва да говоря в цифри, разхода ми беше 9,5л градско и 6,8 извънградско. Сега с Fuel Sharp Saver паднах на 3,2 градско и 2,4 извънградско. Честно казано, не вярвах, че е възможно, но резултатите са факт.

На снимката долу можете да видите разликата в разхода преди да включа Fuel Sharp Saver и след това:

Какво има под капака на колата е загадка за повечето хора и нуждата от ремонт поражда паника във всеки трети човек, защото не искаме да ни одерат кожата от гърба напразно. Затова когато такъв продукт се появи на пазара, хората ще бъдат заинтригувани, защото ще им позволи да поддържат колата си в добро състояние без автомонтьори и ровене под капака.

Във време на невероятно технологично развитие наистина изглежда възможно да включиш нещо някъде в таблото и колата ти да върви по-добре.

За тези, които разбират по-малко какво се случва под капака на колата, ще обясня накратко. Спестяването се получава, защото при стабилизиране на напрежението в колата, електрическата система ще работи по-равномерно, което ще ви спести гориво.Този продукт помага да пазим планетата чиста, като намалява вредните емисии и ви помага да харчите по-малко природни ресурси. Също така получавате по-голяма мощност и акумулаторът ще издържа по-дълго. Обикновеният потребител може много лесно да провери дали са истина или не. Аз не само проверих, но се оказа, че наистина е така.

Какво казват хората

Общото мнение е, че Fuel Sharp Saver е невероятна инвестиция. Тези, които са си го купили, твърдят, че разходът им на гориво е спаднал значително, а електрическата им система е по-балансирана. Ето какво открих в Интернет...

Теодор - Dacia Logan дизел

“Ами купих го и се оказа, че да го поставих е лесно като 1-2-3. Сега моето „момиче“ се движи по-добре и по-плавно, а най-хубавото е, че харчи около литър...Невероятно, нали? Препоръчвам Fuel Sharp Saver на всички. За мен и моята Dacia Logan свърши страхотна работа...”

Стоян - Kia Rio 1.5 CRDI дизел 110CP 2007

“Веднага усетих разликата, колата ми се движи много по-добре и разхода ми падна страшно много, 2,2л/100км...Не е ли страхотно!”

Мишо - Mercedes Sprinter

“Купих Fuel Sharp Saver за моя Mercedes Sprinter и разходът ми моментално падна от 11,2 на 7,1. Занимавам се със зареждане на магазини и пътувам по около 150-200 км на ден. Много бързо успях да възвърна инвестицията си и през последните 3 седмици всичко е чиста печалба!”

Филип - Chevrolet Aveo 1.4 LPG

“Купих Fuel Sharp Saver и сега мога да измина около 250-300 км с 28 литра. Преди колата ми харчеше 9/100км, сега след като включих Fuel Sharp Saver падна на 6,7/100км. Освен това колата ми се движи по гладко и двигателят работи по-добре. Това са фактите, а те говорят по-добре от всичко друго.”

Андрей - Dacia Duster 1.6 16V 2011

”Мога да ви кажа, че със сигурност има огромна разлика: карах 130 км по магистрала след като включих Fuel Sharp Saver и разходът ми беше 7,2л/100км. Преди това беше 10,5л/100км. Струва си да го купите, повярвайте ми!”

Да, намерих начин да се преборя с горивните монополисти.
Поздравления за производителите на Fuel Sharp Saver! Справили сте се страхотно!

P. S. Заредих чак следващия петък. Това е невероятно!

Кирил Петров

Коментари:

Митко Аз също си купих Fuel Sharp Saver защото отчаяно исках да спестя малко гориво защото джипа ми харчи 14/100 след като си взех Fuel Sharp Saver преди около месец вече харчи 9/100 може да не изглежда като голяма разлика но при пълен резервоар се усеща много

Кристина Който е писал тази статия, показва голяма образованост на тема коли. Използването на капацитета на електрическата система е широко познато, а адаптера на заплаката е най-лесният начин с тази задача да се справи и човек, който не разбира чак толкова от техника. Има няколко компании, които правят такива устройства и производителите на Fuel Sharp Saver определено са едни от най-добрите.
Купих Fuel Sharp Saver и го тествах, и според също има много добър ефект.

Крис Ц. Тази технология се използва успешно от много години. Тествана е в Университета в Япония от група инжинери. Всички тестове установяват малко над 60% спад в разхода на 100 км. В допълнение по ABC News’ “Test it Tuesday” го тестваха два пъти и резултатите бяха много добри. Вторият път го дадоха на автокъща и техния технически отдел го тества. Резултатите пак бяха много добри и собственикът на автокъщата си го поръча. След няколко месеца нямаше оплаквания от Fuel Sharp Saver. Как знам всичко това? Проверявам и търся. Никога не купувам нещо без да съм го проверил.

Мартин Лазаров Купих си Fuel Sharp Saver. Четири месеца и много зареждания по-късно мога да ви кажа, че разликата е огромна. Карам BMW което харчи 9,5л/100км...с Fuel Sharp Saver рахода ми падна на 6,4л/100км...МОята кола е най-добрият възможен тест за мен...

Ани Ф. Интересно! Чудя се дали други хора следят така стриктно колко им харчи колата и дали други хора намират разлика както ти. Когато за първи път прочетох статията изглеждаше логично, че такъв продукт няма как да действа. Сега, след по-внимателно четен се чудя дали е така....Евтино е, така че няма да ми навреди ако си го взема. Аз живея в София и карам доста до офиса си. Няма да преувелича ако кажа, че пбензина ми излиза около 250 лева на месец. Ще се поразровя още малко и ако намеря и други такива отзиви ще си го поръчам.

Лили Томова това е наистина супер…но се притеснявам дали няма да навреди на двигателя и дали наистина колата ще харчи по-малко... може ли някои да даде повече инфо за Fuel Sharp Saver. . Как се използва и други такива...

Валя Б Не знам какво да мисля…Виждам и не много положителни отзиви. Бях заинтригувана, когато за първи път кликнах на този линк…чудейки се дали наистина толкова простичко устройство може да ми помогне да харча по-малко за гориво? Изглежда ми твърде хубаво, за да е истина. На първо четене изглежда все едно не работи, но хората които са отчели промяната в л/100км ме накараха да си променя мнението. Във всеки случай това е нещо, което ще тествам...

Камен П. Истина е и знам за какво говоря...Мазда и БМВ започнаха да използват такъв тип технология. Напълно балансирана електрическа система създава голяма разлика. Проверете за IEloop на Мазда.

Никол В. Лили Томова, купих си Fuel Sharp Saver и е наистина просто. Просто го включваш в адаптера на запалката и то регулира електрическата система. Това помага на колата да харчи по-малко и повярвай ми не влияе на нищо друго. ;) Не вреди на нищо освен на монополистите с много бензиностанции ;) :)

Добави коментар:


Въведете кода от картинката:

CAPTCHA Image